Gårdsskilt

I 2017 snakket jeg og Tore Jardar fra den økologiske andelssgården Virgenes om å lage skilt til markedshagen hans for å informere andelshavere om hvilke grønnsaker som dyrkes og hvordan/når de skal høstes. Tanken var at dette var skilt som kunne brukes i andelsgård over hele landet.

Siden har jeg produsert en stor mengde av illustrerte gårdsskilt og har solgt dem over hele landet til andelsgårder, men også kommunale parker, skoler og andre aktører.

Nede kan du se hele tilbudet av skiltene som er tilgjengelig nå.

Produkt beskrivelse

Skiltene er i A4 størrelse og er trykket på et 3mm tykt dibond-plate. Platene skal tåle uteståing og er UV-bestendige. På forhåndsvisningene er skruehullene markert med rundinger. Om du ønsker og bestille uten skruehull vil markeringene fjernes.

SkiltDesign AS i Drammen er ansvarlig for printing og levering<./p>

Pris

Per 2022 koster skiltene 374,- per stykk inkludert MVA. Uten MVA koster skiltene omtrent 300,- per stykk. Prisen på leveringen av ordren ligger rundt 500,- inklusiv MVA. Etter avtale kan du også hente ordren selv hos trykkeriet om du ønsker å slippe leveringskostnaden.

Skal du bestille er det viktig at du sender oss et leveringsadresse og et telefonnummer til en kontaktperson som kan ta imot bestillingen.

Utvalg

Her nede finner du alle skiltene. Trykk på et bildet for å få opp en større visning og et utskrift av teksten.