Webutvikling

Nettsidene som jeg utvikler er statiske, som vil si at de ikke laster inn komponenter fra eksterne nettsider. Dette har blitt en konvensjon de siste årene som har en del ulemper så som lav hastighet og mye unødvendig bruk av data. Ved å bygge nettsidene statiske blir de lynraske til å laste inn, bruker lite data og er mer sikret mot dataangrip. I tillegg har jeg hovedfokus til å gjøre koden så minimalistisk som mulig ved bruke kun html-elementer som er stylet med CSS. Alle nettsidene er bygget responsiv fra bunnen av, som gjør at de tilpasser seg automatisk til alle skjermstørrelser, fra mobil til desktop.

Nettsidene utvikles i samarbeid med Ruben Solvang. Vi har gjort en del prosjekter sammen og du kan se noen av dem hernede.

Naturparken Het Lankheet

Dette er nettsiden for naturparken 'Het Lankheet' i nærheten av Haaksbergen i Nederland. Siden kommer med et utbredt nyhets-blog som vedlikeholdes aktivt og informerer om det bredet spektrum av aktiviteter som finnes her. Spesielt presentasjonen av bilder var et sentralt tema, så vi utviklet flere ulike bildegalleri-funksjoner.

Du kan utforske nettsiden selv ved å trykke her eller ved å trykke på bildet.

Sandefjord Fekteklubb

Dette er en nettside for en fekteklubb i Vestfold. Tidligere foregikk kommunikasjonen kun via sosiale medier så det var et stort behov for å ha et eget platform. Denne nettside presenteres den viktigste informasjonen først og gir tilgang til annen viktig informasjon og nyhetsmeldinger. I tillegg har jeg utført en del grafisk arbeid for denne nettsiden bestående av logoen og flere forklarende illustrasjoner.

Du kan utforske nettsiden selv ved å trykke her eller ved å trykke på bildet.

Kystopia

Dette var et veldig spesielt prosjekt: vi ble spurt om å hjelpe til med å utvikle et multiple-choice online dataspill for mobil. Spillet var koblet til virkeligheten hvor spillere måtte gå rundt i et område og finne punkter som ga dem tilgang til spørsmålene. Spørsmålene skulle undervise barn i historien om vikingtiden. Dette er et prototype og er klar for videreutvikling, men den visuelle presentasjonen er derfor ikke helt utarbeidet. Alikevel inkluderer jeg den her fordi det var et interressant prosjekt hvor vi lærte enormt mye om å pushe html-elementene til sitt ytterste, i samarbeid med CSS, for å skape et interaktivt spillopplevelse. Vi fikk vist hvor mye man kan med egentlig veldig lite. Dessverre er nettsiden ikke tilgjengelig for besøk, men ta gjerne kontakt om du ønsker å vite mer om dette prosjektet.